Virtual Reality

lotus_vr_expierence_home

In samenwerking met rdesign presenteren wij u als eerste Lotus dealer ter wereld een virtual reality applicatie die het mogelijk maakt om een virtuele tour door ons bedrijf te maken. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de showroom, een kijkje nemen in de werkplaats maar tevens kunt plaatsnemen en rondkijken in een aantal auto’s in onze showroom.

Anno 2016 is virtual reality niet meer weg te denken uit ons bestaan en ook wij als Van Der Kooi Sportscars kunnen dus niet achterblijven op dit gebied. Zoals gezegd bieden wij deze mogelijkheid als eerste Lotus dealer ter wereld aan en daar zijn wij best trots op! Er komen de komende tijd nog een aantal upgrades bij welke het ook mogelijk moeten maken een virtuele proefrit te maken in de Evora 400, houd onze pagina dus goed in de gaten de komende tijd. 

Het gebruik van een 3D bril kunnen wij u aanraden maar is zeker geen verplichting, de applicatie en zijn 3D effecten komen echter wel het beste tot uiting als u gebruikt maakt van een 3D bril. Als u nog geen 3D bril in het bezit hebt kunt u deze via de website bestellen voor een zeer vriendelijke prijs van slechts € 12,95.

De tour kan worden gestart door op onderstaande link te klikken, wij wensen u alvast een plezierige virtuele tour!

 
 
 

Start Virtual Reality Tour

 

 van-der-kooi-1-003-MacBook-PH-platform