Autobianchi Bianchina Panoramica
MerkAutobianchi
ModelBianchina
TypePanoramica
InrichtingOverig
BouwjaarJanuary 1961
Kleurblauw ()
BrandstofOverig
Km. Stand6.468 km
BTW/MargeMarge
Verkoopprijs€ 12.475,00
Kosten rijklaar maken € 395,00

 

Accessoires 

Opmerkingen


"Mooi, comfortabel en wendbaar" Zo kan deze bekendende vierzitter het beste omschreven worden.

Deze Autobianchi is in een nette staat. De mechaniek en het zelfdragende onderstel zijn afkomstig van de Fiat 500 Giardiniera.
Het carrosserie is verlengd, door de afstand tussen voor- en achteras met 10 centimeter te vergroten.|

Deze Panoramica is uit de eerste serie, dat kunt u herkennen aan de sunroof, de two-tone lak en de talrijke chromen delen.
De Autobianchi is voorzien van een 2 cilinder motor, die horizontaal ten opzichte van elkaar liggen.
Het aluminium monoblock zorgt ervoor dat het heel compact blijft. Terwijl de Panoramica wel beschikt over laadruimte. Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

 

Klik op de foto voor een vergroting.