Lotus Europa S2 1.6
MerkLotus
ModelEuropa
TypeS2 1.6
InrichtingCoupé (2 deurs)
Vermogen motor77 PK
Aantal cilinders4
BouwjaarJanuary 1971
Kleurrood ()
BrandstofBenzine
VersnellingsbakHandgeschakeld, versnellingen
Km. Stand59.148 ml
Cilinderinhoud1.558 cc
Gewicht (leeg)635 kg
APKtot 24 October 2018
BTW/MargeMarge
Verkoopprijs€ 22.250,00
Kosten rijklaar maken € 395,00

 

Accessoires 

Opmerkingen


Deze Lotus Europa S2 is voorzien van diverse extra's.
Er zijn z.g.n GB velgen gemonteerd en de motor is vervangen door een R16 TX motor en is voorzien van 120pk.
Wij kunnen zeggen dat de auto body off technisch klaar gemaakt is.
Hierbij moet u denken aan een instelbaar onderstel, twinlink achterwiel ophanging en het chassis is volledig gecoat. Ook is er een compleet nieuw interieur aangebracht.
Naast de huidige motor krijgt u bij deze prijs ook de orginele motor, zodat er wel matching nummers zijn. Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

 

Klik op de foto voor een vergroting.