Afgelopen week lanceerde Lotus het nieuwe Certificate of Provenance-programma, voor eigenaren van Lotus-modellen uit elk tijdperk. U kunt dit Certificate of Provenance aanchaffen voor uzelf of u kunt het bijvoorbeeld cadeau geven aan vrienden of familie. Het certificaat wordt geleverd in een luxe “For The Drivers” Lotus-presentatiedoos, met als inhoud:

  • Het Certificate of Provenance, deze wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit papier en geeft een samenvatting van de details van de auto, inclusief het chassisnummer en de kleur van de lak. Het Certificate vermeldt ook de datum waarop de auto de Lotus fabriek in Hethel heeft mogen verlaten.
  • De Build Specification Letter, deze is opgesteld met behulp van gedetailleerde voertuiginformatie uit het Lotus-archief. Dit document biedt meer diepgaande informatie over de auto, inclusief de motor, transmissie, standaardfuncties en opties.
  • Een persoonlijke brief aan de klant, deze wordt ondertekend door Phil Popham, CEO van Lotus Cars, waarin hij u bedankt voor uw aankoop en u op de hoogte brengt van de transformatie die plaatsvindt bij Lotus.

De drie documenten worden gepresenteerd in een zwarte envelop die in de presentatiedoos wordt geplaatst. Daaronder is een selectie van Lotus-verzamelobjecten, waaronder een aluminium plaquette gegraveerd met de naam van de eigenaar en informatie van het Certificaat van Herkomst, een lederen Lotus-sleutelhanger en een Lotus-inktpen.

Het Certificate of Provenance is via Van der Kooi Sportscars verkrijgbaar voor €190, exclusief verzendkosten.