We are closed

Lotus Elise

Specifications € 29.900,00

Year2000
TransmissionHandgeschakeld
Mileage167.444 km
Date n.b.
Cylinders4
Horsepower165 PK
BodyCabriolet
Engine size1796cc
ColorAzuur blauw metallic
InteriorZwart

Opmerkingen


De Lotus Elise van de eerste generatie, beter bekent als de Elise S1, is een unieke verschijning. Snel, handelbaar en puur: zo kan een Elise S1 het beste omschreven worden. Met een vermogen van 165 pk en een gewicht van slechts zo'n 700 kg is het een genot om te rijden over mooie dijkweggetjes en kronkelende wegen.

Deze Lotus Elise S1 is uitgevoerd in Azuur blauw, met een zwart lederen interieur. Het onderstel is geüpgraded met een instelbare Nitron schroefset (schokbrekers en veren) wat in combinatie met de sportuitlaat, een fantastische rijsensatie oplevert. Daarnaast is de koppelingsleiding vervangen door een staal gevlochten leiding, wat in de praktijk voor een consistenter gevoel in het koppelingspedaal leidt. Ook is de auto uitgerust met verschillende aluminium details, bijvoorbeeld de pookknop en de tankdop. Verder bevat deze Elise, de optionele auxiliary driving lights en een Sport luchtfilter.
Alle bodydelen zijn opnieuw gespoten in 2022 in de originele kleur en de sportwagen is zowel technisch als optisch zeer goed.


Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

All specifications

BrandLotus
ModelElise
Type1.8-16V 165 PK
BodyCabriolet
Weight(empty)683 kg
ColourAzuur blauw metallic
InteriorLeder
Year2000
Mileage167.444
Horsepower165 PK
Cylinders4
Engine size1796 cc
CO2 emissions0 g/km
GearboxHandgeschakeld
Fuel typeBenzine
Price€ 29.900,00
Delivery costs€ 495,00

Accessories

5 versnellingen
12 volt aansluiting
Auxilery driving Lights
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen
Metaalkleur
Nitron verstelbare schokdempers
Olie Koeler
Olie temperatuur meter
Softtop
Sport luchtfilter
Sportuitlaat
Versterkte Toe-Links achter
Verstralers