Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars – importeur voor Nederland van de merken Lotus, Caterham en Zenos. Ter versterking van ons team zoeken wij een professionele autotechnicus met een afgeronde opleiding automonteur welke het liefst ook APK-bevoegd is. 

Als automonteur bij Van der Kooi Sportscars worden aan jou de sportauto’s van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid ben je ervoor verantwoordelijk dat iedere auto waar je aan werkt onze werkplaats in topconditie verlaat. Je voert alle voorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit. Hierbij werk je altijd met de nieuwste technologieën, je past vakmanschap toe en je voorziet klanten van de allerbeste service. Binnen de organisatie zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. 

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:
– Diagnose stellen
– Motorenrevisie- en ombouw
– Carburateur afstellingen
– Schadeherstel d.m.v. polyester 
– Lassen van MIG, TIG, aluminium en RVS 

Profiel
– Afgeronde opleiding automonteur
– Enkele jaren werkervaring als automonteur is een pré
– In het bezit van een APK keurmeester certificaat of bereid deze te halen 
– Enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling
– Proactieve houding 
– Teamspeler met een flexibele instelling
– In het bezit van rijbewijs B
– Fulltime beschikbaar 

Kortom, we zoeken een aanpakker met affiniteit voor Engelse sportauto’s en kennis van de Engelse taal. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten en verantwoordelijkheden van een autotechnicus aan bod komen. Denk je jezelf hierin te herkennen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan per email willem@vanderkooisportscars.nl of per telefoon 030-4100490. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.