November


 

Winterfair

10:00 uur – 16:00 uur

3 November organiseren wij in samenwerking met de Lotus Club Holland weer de traditionele winterfair in ons pand te Houten. Dit jaar pakken we groots uit, we werken onder andere samen met onderstaande standhouders;

 

 


Go North, thuis in het noorden

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur in Noord-Europa? Go North biedt verrassende, unieke en compleet verzorgde reisbelevingen aan naar IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland en Spitsbergen zowel ’s zomers als ’s winters voor individuele en groepsreizigers. Als echte Noord-Europa specialist, met meer dan 13 jaar ervaring, bieden wij een gevarieerd aanbod aan reizen naar deze indrukwekkende landen. Wij werken daarbij samen met kleinschalige, lokale aanbieders, die net als wij, persoonlijke aandacht, kwaliteit en toegewijde service hoog in het vaandel hebben staan. Laat onze ruime lokale kennis uw inspiratie zijn voor een onvergetelijke reis. Vanzelfsprekend helpen wij u graag uw reis helemaal naar uw wensen aan te passen, juist dat is onze specialiteit. We zien u graag in de stand tijdens de winterfair voor een persoonlijke kennismaking. Kunt u niet wachten, neem dan alvast een kijkje op onze site: www.go-north.nl


 

Suixtil®- At life speed.

Exclusieve herenkleding en accessoires met als oorsprong de jaren ’50 en begin ’60, the Golden Years of Motorsport. Gedragen door Juan Manuel Fangio, Peter Collins, Stirling Moss, Wolfgang Berghe von Trips, Olivier Gendebien, Jean Behra, e.v.a. De must have voor elke liefhebber van klassieke en hedendaagse sportauto’s, klassieke autosport en de heldendaden van de coureurs van weleer!

Natuurlijk hebben wij onze gehele collectie aangepast naar de maten van nu. Bijzondere en onderscheidende race-kleding is nu bereikbaar geworden voor jong en oud.


Exclusief Luitjes

Is een bedrijf in sieraden en mode accessoires. We volgen de trends, maar blijven wel exclusief. Wat we inkopen doen we zorgvuldig, daarnaast ontwerpen we het een en ander in ons eigen atelier.


100% Talitha

Ik zal er zijn voor het mooi maken van de nagels van de vrouwen die op hun man moeten wachten. Ik gebruik hiervoor gellak van verschillende merken met een LED-lamp. De kosten voor het lakken en in vorm vijlen van de nagels is  15,- EUR. Ook neem ik Solaroil mee voor de verkoop, dit is een product wat heel goed voor de nagelriemen is en dus ook goed voor de natuurlijke nagel.


Kim Dam

Om 12.00 uur zal er een Make Over plaatsvinden met de producten van L’Oyé minerale Make Up, er zal dan een iemand uitgekozen worden.

Om 13.00 is er een workshop met producten van L’Oyé minerale Make Up,  hiervoor zijn 8 plaatsen beschikbaar voor €25,-              Voor dit bedrag kan je na de workshop  Make Up uitkiezen, dus dan is de Workshop eigenlijk gratis.

Wil je hiervoor alvast inschrijven dan kan dat via info@vanderkooisportscars.nl


Atelier Vidda

Vidda staat voor de uitgestrekte hoogvlaktes die in Scandinavië te vinden zijn. Vooral op en rondom Finnmarksvidda, in het uiterste noorden (Lapland), kom ik graag. Dit is het land van de Samen, de oorspronkelijke bevolking.

Een deel van de Samen is nog steeds rendierhouder. De rendieren maken dan ook een belangrijk deel van hun leven uit. De materialen die bij deze levensstijl voor handen zijn, zoals de huid, gewei en beenderen, worden voor veel doeleinden gebruikt. Zo ook voor sieraden, kunst- en gebruiksvoorwerpen. Daarnaast gebruiken ze het verzilverde tindraad (tenntråd in het Zweeds en tinntråd in het Noors) om versieringen op hun traditionele kleding aan te brengen en dus ook om te verwerken in sieraden. Tijdens mijn tochten ben ik door deze traditie en mooie handwerk gefascineerd geraakt met een eigen collectie als resultaat!

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 

December


 

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten