Augustus


 

Supercar Challenge

Gamma Racing Day

Assen

Pub Meet

12:00 – 16:00

 

 

 

 

Meidoornkade 18

Houten

 

September


 

Zaterdag 1 september a.s. wordt de 9e Authentieke Dag Vreeswijk gehouden. Een feestelijke dag met onder andere een tourrit van klassieke voertuigen. De rit van circa 70 kilometer leidt langs fraaie plekken in de provincie Utrecht. De deelnemende auto’s, trucks, trekkers en motoren worden voor en na de rit tentoongesteld in de dorpskern van Vreeswijk. De vele klassieke voertuigen zijn opgesteld in een omgeving met Oudhollandse ambachten en feestelijke activiteit.

De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. Vreeswijk was vanaf de 14e eeuw een voorhaven voor de handelsverbinding van Utrecht met de rest van de wereld. In 1373 werd in  de Vaartsche Rijn de eerste schutsluis van Nederland gebouwd. Langs de route ontstonden vele werven en bouwbedrijven. Het huidige werfmuseum is daarvan als enige bewaard gebleven; het een nog volledig werkende reparatiewerf en een museum over de historische binnenvaart.

Enkele klanten van Van der Kooi Sportscars reden vorig jaar al mee met de Authentieke Dag Vreeswijk. We stonden zelf met twee sportwagens langs de kade bij de Oude Sluis in het centrum van het dorp. Dit jaar staat de dag in het teken van Groot Brittannië. Een mooie gelegenheid voor onze relaties om met nog meer oldtimers aanwezig te zijn. 

Inschrijven kan via Authentieke dag Vreeswijk


Supercar Challenge

Spa Racing Festival

circuit-de-spa

Op zaterdag 29 september viert Lotus uitbundig zijn 70ste verjaardag. 70 jaar nadat Colin Chapman de eerste Lotus produceerde. 

Ook staat deze dag in het teken van het 1 jarige jubileum van de overname van Lotus door Geely Group Holding. Deze viering is gericht op de trouwe Lotus bezitters, de Lotus clubs, Clive Chapman met Classic Team Lotus, demonstratie ritten op het Hethel circuit, en er zijn verschillende stands voor entertainment en vermaak. 

Daarnaast is zowel de Hethel Factory open voor bezoekers als de design studio’s en Classic Team Lotus. Het nieuwe management team van Lotus is ook aanwezig bij deze feestelijke dag. Om deze dag nog feestelijker te maken, vieren we het 70 jarig jubileum graag met zo veel mogelijk Nederlandse Lotus bezitters. Daarom organiseert Van der Kooi Sportscars de trip naar Lotus in Hethel.

Wij verzorgen de reis incl. een overnachtingshut aan boord van de Ferry.
De kosten van deze verzorgde 70 jarige jubileum reis bedragen € 395,- inclusief BTW per equipe.
* Retour overtocht voor 2 personen + Lotus € 395,-
* Diner op de avond voor vertrek en overig eten is voor eigen kosten ( in Nederland en Engeland)
Op avond voor vertrek zullen wij verzamelen in Hoek van Holland zodat we later op de avond als groep de boot op kunnen rijden. In Hoek van Holland nemen we een eenvoudig diner op een leuke locatie. Dit diner zal voor eigen rekening zijn maar wij horen wel graag of u hierbij aanwezig kan zijn i.v.m. de reservering van het restaurant. De ferry vertrekt op vrijdag 28 september om 22:00 en komt om 6:30 aan in Harwich. Op 29 september vertrekt de ferry om 23:00 weer uit Harwich en komt s’morgens aan om 8:00 in Hoek van Holland.
Interesse om mee te gaan? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar: info@vanderkooisportscars.nl

Oktober


 

Rollend Engels Erfgoed Evenement 

 

Bedoeld voor rijders met Engels Erfgoed! Inmiddels voor het 6e jaar in successie en met een groeiende belangstelling. 

Een ontspannen dag met als hoofdmoot een mooie tourrit. 

Inschrijven kan via: http://www.reee.nl/ 

De tourrit zal eindigt bij ons in Houten

Afbeeldingsresultaat voor reee

 

Supercar Challenge 

Finaleraces

Assen

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 _DSC5121_Lot.W.Fair_4-11-2017.DxO_resize

November


 

Winterfair 

3 November organiseren wij in samenwerking met de Lotus Club Holland weer de traditionele Winterfair in ons pand te Houten.

Afgelopen jaar hadden wij het roer omgegooid en dat werd  door velen als positief ervaren. 

Heeft u voor deze Winterfair nog leuke ideeën, laat het dan ons weten. 

_DSC5087_Lot.W.Fair_4-11-2017.DxO_resize

 

 

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 

December


 

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten