Juni


 

Het is de laatste zaterdag van de maand dus het is weer tijd voor de VDK Pub Meet! Ditmaal tijdens het paasweekend vieren wij dat het lente is. Dus nu kunnen echt alle auto’s van stal!

Tijdens de vorige edities van de VdK Pub Meet kregen we bezoek van veel mooie wielen, die ziens wij deze editie natuurlijk graag nogmaals verschijnen! 🙂 

Wij vinden dat iedereen welkom moet zijn zolang de liefde voor auto’s maar in een gezonde dosis aanwezig is. 
Dus ook als je niet in het bezit bent van een Lotus, Caterham, Noble of Zenos staat de deur van onze showroom gewoon voor jullie open!

Supercar Challenge

 

 

 

 

 

 

Zolder Superprix

Juli


 

Supercar Challenge 

DTM

Zandvoort

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 

Augustus


 

Supercar Challenge

Gamma Racing Day

Assen

Pub Meet

12:00 – 16:00

 

 

 

 

Meidoornkade 18

Houten

 

September


 

Zaterdag 1 september a.s. wordt de 9e Authentieke Dag Vreeswijk gehouden. Een feestelijke dag met onder andere een tourrit van klassieke voertuigen. De rit van circa 70 kilometer leidt langs fraaie plekken in de provincie Utrecht. De deelnemende auto’s, trucks, trekkers en motoren worden voor en na de rit tentoongesteld in de dorpskern van Vreeswijk. De vele klassieke voertuigen zijn opgesteld in een omgeving met Oudhollandse ambachten en feestelijke activiteit.

De Authentieke Dag Vreeswijk is een uniek evenement. De tijd van weleer wordt tastbaar in de nostalgische sfeer van het oude schippersdorp. Vreeswijk was vanaf de 14e eeuw een voorhaven voor de handelsverbinding van Utrecht met de rest van de wereld. In 1373 werd in  de Vaartsche Rijn de eerste schutsluis van Nederland gebouwd. Langs de route ontstonden vele werven en bouwbedrijven. Het huidige werfmuseum is daarvan als enige bewaard gebleven; het een nog volledig werkende reparatiewerf en een museum over de historische binnenvaart.

Enkele klanten van Van der Kooi Sportscars reden vorig jaar al mee met de Authentieke Dag Vreeswijk. We stonden zelf met twee sportwagens langs de kade bij de Oude Sluis in het centrum van het dorp. Dit jaar staat de dag in het teken van Groot Brittannië. Een mooie gelegenheid voor onze relaties om met nog meer oldtimers aanwezig te zijn. 

Inschrijven kan via Authentieke dag Vreeswijk


59931_Ideas-Genera-16_12_14-13_681x1024Fabriek bezoek

 

Wij Van der Kooi Sportscars organiseren dit jaar op 10-11 september 2018 een geheel verzorgde trip naar de fabriek van Lotus in Hethel UK met eigen vervoer. Tijdens deze trip zullen we een rondleiding krijgen in de Lotus Factory, het Classic Team Lotus en de Lotus Shop op het fabrieksterrein.

Wij verzorgen de gehele reis incl. een overnachtingshut aan boord van de Ferry, een Engels ontbijt onderweg naar de fabriek in een Engelse pub, de fabriekstour en een lunch bij “The Bird in Hand” Pub.

De kosten van deze verzorgde fabrieksreis bedragen € 395,- inclusief BTW per persoon

  • Retour overtocht voor 2 personen € 260,50
  • Fabriekstour met ontbijt/lunch € 134,50 per persoon (2e persoon € 134,50)
  • Diner op de avond voor vertrek eigen kosten ( in Nederland en Engeland)

Op avond voor vertrek zullen wij verzamelen in Hoek van Holland zodat we later op de avond als groep de boot op kunnen rijden. In Hoek van Holland nemen we een eenvoudig diner op een leuke locatie. Dit diner zal voor eigen rekening zijn maar wij horen wel graag of u hierbij aanwezig kan zijn i.v.m. de reservering van het restaurant. Uit ervaring weten wij dat de terugreis niet voor iedereen op het zelfde moment plaatsvind. Velen hebben de afgelopen jaren een weekendje Londen of een mooie rit door het Engelse landschap aan het fabrieksbezoek vastgeplakt.

Mocht u wel op 11 september gezamenlijk met de boot naar Hoek van Holland terug willen gaan, vermeld dit dan op uw aanmeldingsformulier.

Aanmelden doet u door een mail te sturen naar: info@vanderkooisportscars.nl

Er is maximaal plaats voor 15 auto’s, in totaal hebben wij dus plaats voor 30 personen (2 personen per auto).

Supercar Challenge

Spa Racing Festival

circuit-de-spa

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 

Oktober


 

Rollend Engels Erfgoed Evenement 

 

Bedoeld voor rijders met Engels Erfgoed! Inmiddels voor het 6e jaar in successie en met een groeiende belangstelling. 

Een ontspannen dag met als hoofdmoot een mooie tourrit. 

Inschrijven kan via: http://www.reee.nl/ 

De tourrit zal eindigt bij ons in Houten

Afbeeldingsresultaat voor reee

 

Supercar Challenge 

Finaleraces

Assen

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 _DSC5121_Lot.W.Fair_4-11-2017.DxO_resize

November


 

Winterfair 

3 November organiseren wij in samenwerking met de Lotus Club Holland weer de traditionele Winterfair in ons pand te Houten.

Afgelopen jaar hadden wij het roer omgegooid en dat werd  door velen als positief ervaren. 

Heeft u voor deze Winterfair nog leuke ideeën, laat het dan ons weten. 

_DSC5087_Lot.W.Fair_4-11-2017.DxO_resize

 

 

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten

 

December


 

Pub Meet

12:00 – 16:00

Meidoornkade 18

Houten