Lotus Eletre

Lotus Eletre

100% elektrisch, 100% Lotus.

De toekomst begint nu.

Neem voor vragen contact met ons op via willem@vanderkooisportscars.nl.

Reserveer de Eletre via www.lotuscars.com.

Baanbrekend design

Geraffineerd en gedurfd. De Eletre vertaalt de iconische Lotus-designfilosofie door naar een innovatieve Hyper SUV. Het DNA van de Evija en Emira is zichtbaar in de inlaten die de lucht door de Eletre leiden. Adaptieve kanalen en spoilers passen zich aan om de actieradius, snelheid en wegligging te verbeteren. De Eletre is ontworpen voor een generatie die vooruit denkt, en combineert de nieuwste technologieën met een zinderende rijdynamiek. Dit is Lotus anno nu - verfijnd en vooruitstrevend.

Ongekende prestaties

Krachtige elektromotoren genereren minimaal 600 pk (450kW) via alle vier de wielen. Beleef ongeëvenaarde acceleratie en absolute controle onder alle rijomstandigheden. De Eletre heeft een batterijcapaciteit van meer dan 100 kWh. Een lader van 350 kW levert een actieradius van 400 km in slechts 20 minuten. Het beoogde maximale WLTP-rijbereik van de auto is circa 600 km.

Het rijden van de toekomst. De Lotus Eletre is voorzien van een geavanceerd LiDAR-systeem met uitklapbare sensoren en is daarmee klaar voor autonoom rijden op het hoogste niveau - slim genoeg om zelf te parkeren of zich naar een bestemming te navigeren.

Kwaliteit door innovatie

Toekomstgericht ontwerpen en vakmanschap zorgen voor een intuïtief interieur. Geniet van de aandacht voor details, op elk front. Technologie gaat hand in hand met design, waardoor de cockpit en het interieur naadloos in elkaar overlopen. Duurzaamheid betekent niet genoegen nemen met minder. Het interieur kan naar elke wens worden aangepast en maakt daarbij gebruik van hernieuwbare materialen.

Levendige OLED-schermen en custom spatial audio zorgen voor een kristalheldere multimedia ervaring, afgestemd op elke zitplaats. De Lotus Eletre creëert een onlosmakelijke band tussen bestuurder en auto, vanaf de adembenemende welkomstsequentie tot aan de connected app.