Consignatie

maxresdefault

Verkoop bemiddeling van lightweight sports cars

U wilt uw sportauto verkopen?
U heeft geen zin in vreemde mensen aan de deur, al die telefoontjes, wel kijkers maar geen kopers of voor al het andere “gedoe” er omheen? De mensen komen voor eigen plezier of het lukt u gewoon niet om uw sportauto verkocht te krijgen?
Van der Kooi Sportscars is uw oplossing als het gaat om de verkoop van lightweight sports cars.

Met decennia verkoopervaring, de juiste kanalen en een centraal gelegen showroom in Nederland, nemen wij de verkoop graag voor u uit handen. Wanneer u bij Van Der Kooi Sportscars uw auto in consignatie/in opdracht laat verkopen, maakt u gebruik van al onze faciliteiten waarbij wij u geheel ontzorgen. Tot het moment van verkoop blijft u zelf eigenaar van de auto waarbij alle contacten en onderhandelingen door ons worden gevoerd.

Samen met u bekijken wij de auto en stellen wij een reële waarde vast. Bij binnenkomst word de auto professioneel gepoetst en uitgebreid gefotografeerd. Vervolgens word hij aangeboden via onze afzetkanalen en gepromoot via diverse media. Door plaatsing van uw auto in onze showroom is veel aandacht van talloze potentiële kopers gegarandeerd.

Voor meer informatie en de kosten kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl