Verkoop

Met veel plezier helpen wij u om de Lotus, Caterham of Zenos te vinden die het beste bij u past. In onze showroom staat een uniek aanbod van lichtgewicht sportauto's, speciaal geselecteerd voor liefhebbers als u. Wij staan voor u klaar om u te helpen kiezen tussen de verschillende modellen en uitvoeringen. Zodat u volop kunt gaan genieten van uw eigen Lotus, Caterham of Zenos. Wij bedienen klanten over de hele wereld, onze dienstverlening is dan ook grenzeloos.

Onderhoud: Lotus Tech Centre

U wilt uw auto toch graag vakkundig laten onderhouden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Uw Lotus, Zenos of Caterham is een waardevol en persoonlijk bezit. Bovendien geloven wij dat de echte liefhebber graag betrokken wordt bij alles wat zijn of haar auto aangaat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een dialoog met onze technici als het gaat om onderhoud en reparatie. Zo leert u uw auto nog beter kennen en samen met onze technicus komt u tot een degelijk plan van aanpak voor het onderhoud of reparatie van uw auto. Kortom, door uw dagelijkse ervaringen met onze kennis van de techniek te combineren, garanderen wij de beste zorg voor uw auto.

Schade & Restauratie

Zelfs de beste stuurman kan het overkomen, één moment van onoplettendheid van uzelf of van een medeweggebruiker en uw trots heeft letterlijk en figuurlijk averij opgelopen. Schade rijden is vervelend, maar het is wel prettig als het goed en vakkundig wordt gerepareerd. Als LOTUS-erkend schadeherstelbedrijf zorgen wij ervoor dat de materiële schade aan uw auto professioneel wordt gerepareerd. Indien u ons het herstel van de schade toevertrouwt, nemen wij u de zorg uit handen van het overleg met de expert van uw eigen verzekeraar of de verzekeraar van de schadeveroorzaker.

Tuning & Racing

Motor tuning kun je op veel manieren doen. Het meest bekend is de chip tuning. Chip tuning is echter pas interessant bij motoren met een turbo of een compressor. Dat is de reden waarom er bij ons vaak gewerkt word met mechanische tuning. Het bewerken van cilinderkoppen, drijfstangen uitwegen en lichter maken, krukas knife edgen en andere mechanische bewerkingen doen wij in eigen huis . Compressors zijn hedendaags een veel voorkomende vorm van tuning, het voordeel van een compressor is dat je geen turbo gat meer hebt en dat bij rustig rijden de motor veel soepeler is. Een compressor is een mechanisch aangedreven “turbo” dus continu aangedreven.