Vacature: Autotechnicus

Ter versterking van het team zoekt Van der Kooi Sportscars een gedreven automonteur! Van der Kooi Sportscars is sinds 1995 importeur voor Nederland van de merken Lotus en Caterham. Werken voor deze prachtige merken is altijd bijzonder. Als automonteur bij Van der Kooi Sportscars worden aan jou de sportwagens van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid ben je ervoor verantwoordelijk dat iedere auto waar je aan werkt onze werkplaats in topconditie verlaat. Je voert alle voorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit. Hierbij werk je altijd met de nieuwste technologieën, je past vakmanschap toe en je voorziet klanten van de allerbeste service.

Over het algemeen zien je werkzaamheden er als volgt uit:

 • Diagnose stellen
 • APK en service
 • Motorenrevisie en –ombouw

Ben jij de kandidaat?

Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je flexibel, enthousiast en proactief. Je bent een echte teamspeler en communicatief vaardig. Je hebt minimaal een mbo-diploma op zak en je bent in bezit van een APK-keurmeester certificaat of je bent bereid deze te halen. Tot slot ben je fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. In ons ambitieuze en gezellige team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten en verantwoordelijkheden van een autotechnicus aan bod komen. De vergoedingen hiervoor zijn dan ook dienovereenkomstig.

Interesse?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan via willem.vanderkooi@detroit-electric-group.com of telefonisch via 030-4100490.

Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken.

Vacature: Autoschadevoorbewerker/hersteller

 

Ter versterking van het team zoekt Van der Kooi Sportscars een gedreven autoschadehersteller/voorbewerker!

Van der Kooi Sportscars is sinds 1996 importeur voor Nederland van de merken Lotus en Caterham. Werken voor deze prachtige merken is altijd bijzonder. Als schadehersteller bij Van der Kooi Sportscars worden aan jou de sportwagens van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid voer je zelfstandig alle voorkomende herstelwerkzaamheden uit. Van demontage tot het spuit klaar afleveren aan de autospuiter; je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces.

Over het algemeen zien je werkzaamheden er als volgt uit:

 • Montage en demontage
 • Restauratie
 • Conversiewerk
 • Herstellen van kleine schades
 • Schadeherstel d.m.v. polyester

Ben jij de kandidaat? Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je flexibel, enthousiast en proactief. Je bent een echte teamspeler en communicatief vaardig. Tot slot ben je fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat bieden wij? Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. In ons ambitieuze en gezellige team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten en verantwoordelijkheden van een schadehersteller aan bod komen. De vergoedingen hiervoor zijn dan ook dienovereenkomstig.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Solliciteer via willem@vanderkooisportscars.nl of telefonisch via 030-4100490. Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken.

 

Vacature: Werkplaats- en magazijnreceptie

Het team Van der Kooi Sportscars zoekt met spoed een fulltime receptionist(e) voor werkplaats en magazijn.

Van der Kooi Sportscars is sinds 1996 importeur voor Nederland van de merken Lotus en Caterham. Werken voor deze prachtige merken is altijd bijzonder. Als receptionist(e) verricht je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken binnen onze organisatie efficiënt en soepel te laten verlopen.

Over het algemeen zien je dagelijkse taken er als volgt uit:

 • Klanten (telefonisch) te woord staan;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor werkplaats en magazijn
 • Assistentie bij evenementen;
 • Klantvriendelijk en servicegericht advies geven;
 • Wereldwijd bestellen van auto-onderdelen;
 • Plannen, aanmaken, controleren en factureren van werkorders.

Ben jij de kandidaat?

Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, enige kennis van Duits en Frans is een pre. Je hebt affiniteit met auto's en bij voorkeur ook ervaring binnen deze branche. Je bent fulltime beschikbaar en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Als je een passie hebt voor auto's dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars. In ons ambitieuze en gezellige team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Door onze platte organisatiestructuur krijg je veel verantwoordelijkheden en is geen dag hetzelfde. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten van een receptionist(e) aan bod komen. De vergoedingen hiervoor zijn dan ook dienovereenkomstig.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!