Op 26 augustus 2017 is het na twee jaar wachten weer zover, dan wordt op de vliegbasis Gilze-Rijen voor de achtste keer het “Goodwood van de Lage Landen” georganiseerd.
Een fantastisch samenspel van spectaculaire sportauto’s, klassiekers en unieke historische vliegtuigen.

Uiteindelijke doel van dit evenement is om een aanzienlijk bedrag te schenken aan diverse goede doelen. Dit jaar zal dat Stichting Lymph & Co en het Zeldzame Ziekten Fonds zijn.

De Lotus Club Holland viert dit jaar haar 40 jarig jubileum tijdens dit evenement. Ook zal het Classic Team Lotus aanwezig zijn met een aantal historische Formule 1 auto’s, een eventuele demo staat op de planning.

Voor € 100,- per persoon kunt u met uw Lotus dit evenement bezoeken. Wij proberen zoveel mogelijk Lotussen bij elkaar te parkeren op de speciale Lotus parkeerplaats.

Meld u vandaag nog aan via de mail info@vanderkooisportscars.nl en het volledige bedrag zal naar Stichting Lymph & Co en Zeldzame Ziekten Fonds gaan.

Voor de bezoeker(s) is er een heel bijzonder programma uitgestippeld met o.a., race- en vliegdemonstraties daarnaast is er gedurende de gehele dag exclusieve catering. De kosten daarvan zijn bij het toegangsbewijs inbegrepen. Er zal een loting plaatsvinden om mee te kunnen vliegen in een historisch vliegtuig en 2 tickets voor het meerijden in een Oldtimer. De loting geldt alleen voor de deelnemers die een kaart hebben gekocht bij Van der Kooi Sportscars!