For The Drivers: Winterfair 2019

Op zaterdag 2 november organiseren wij in samenwerking met Lotus Club Holland de traditionele Winterfair. 

 Door trouw te blijven aan het ethos van oprichter Colin Chapman, staat Lotus op zichzelf als een merk dat zich toelegt op pure bestuurdersauto’s. Innovatieve engineering, geavanceerde technologieën en geavanceerde materialen zorgen ervoor dat elke Lotus de waarde bewijst van het bereiken van prestaties door lichtgewicht. Voorbestemd om te rijden. Auto's die graag afwijken van het verwachte, hun eigen weg bewandelen naar het onverkende en onvoorstelbare. Een merk nog steeds geliefd, gerespecteerd en gevierd.

“We exist for one reason only. We are first, last and always For The Drivers.”

Daarom zal 2 november in het teken staan van For The Drivers: een dag waarop de bestuurder wordt gevierd, geprikkeld en geïnspireerd. Omringd door lichtgewicht sportauto’s zullen er diverse standhouders hun producten en lekkernijen aanbieden:

Originele chocoladegeschenken van Chocádo
Overheerlijke chilisaus van U Pele Pele
British Handmade fudge van Fudge-World
Verse koffie door barista Mart van der Kooi
Handgemaakte sieraden door Ellen Berghuis

Ook zullen er een aantal zeer interessante presentaties gegeven worden, bijvoorbeeld over de toekomstplannen van Lotus ‘Vision 80′ en over de bijzondere Schlumpf-collectie. Tot slot zal Jan van der Kooi in de werkplaats uitleg geven over diverse upgrades aan zowel auto als motor.

Kortom, er valt zaterdag 2 november van alles te beleven bij Van der Kooi Sportscars! Graag verwelkomen wij jullie tussen 13:00 en 17:00 bij ons op de Meidoornkade 18 te Houten.

N.B. Voorgaande edities van de Winterfair begonnen eerder, dit jaar hebben we besloten de tijden van de Winterfair iets op te schuiven. Er zullen dan ook diverse hapjes en drankjes geserveerd worden, géén lunch.

Aanmelden kan eventueel via onze Facebook-pagina

 

Recente nieuwsitems

Voorjaarsrit Lotus Club Holland
Lotus Ypres Day 2024
1 2 3 31