Lotus Winterfair 2021

13 november: Lotus Winterfair

Op zaterdag 13 november organiseren wij in samenwerking met Lotus Club Holland de traditionele Lotus Winterfair. Een gezellig evenement For The Drivers: een dag waarop de bestuurder wordt gevierd, geprikkeld en geïnspireerd. Omringd door lichtgewicht sportauto’s zullen er diverse standhouders hun producten en lekkernijen aanbieden. Bovendien wordt er heerlijke koffie geserveerd door een professionele barrista. Ook zullen er een aantal zeer interessante presentaties worden gegeven, door zowel Jan als Willem van der Kooi.

Last but not least: het prototype van de gloednieuwe Lotus Emira zal tijdens de Winterfair tentoongesteld staan. Wij zijn de eerste Lotus-dealer in Europa die de Emira mogen ontvangen. Voor u dus een een unieke kans om het nieuwe model in levende lijve te aanschouwen. Om teleurstelling tijdens het evenement te voorkomen: het prototype zal deze middag (goed zichtbaar) achter een lint staan, er kan dus niet in de auto worden gezeten of gereden.

Desondanks is zaterdag 13 november een bijzondere dag en bovendien gezellig! Er valt deze dag van alles te beleven bij Van der Kooi Sportscars. Graag verwelkomen wij jullie tussen 13:00 en 17:00 bij ons op de Meidoornkade 18 te Houten.

Recente nieuwsitems

Voorjaarsrit Lotus Club Holland
Lotus Ypres Day 2024
1 2 3 31