Vacature: voorbewerker/schadehersteller

Ter versterking van het team zoekt Van der Kooi Sportscars een voorbewerker / all-round autoschadehersteller.

Van der Kooi Sportscars is sinds 1996 importeur voor Nederland van de merken Lotus en Caterham. Werken voor deze prachtige merken is altijd bijzonder. Als voorbewerker/schadehersteller worden aan jou de sportwagens van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid voer je zelfstandig alle voorkomende herstelwerkzaamheden uit. Van demontage tot het spuitklaar afleveren aan de autospuiter; je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces.

Over het algemeen zien je werkzaamheden er als volgt uit:

  • Montage en demontage
  • Restauratie
  • Conversiewerk
  • Herstellen van kleine schades
  • Schadeherstel d.m.v. polyester

Ben jij de kandidaat?

Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je flexibel, enthousiast en proactief. Je bent een echte teamspeler en communicatief vaardig. Tot slot ben je fulltime beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Als je een passie hebt voor auto's dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. In ons ambitieuze en gezellige team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten en verantwoordelijkheden van een voorbewerker/autoschadehersteller aan bod komen. De vergoedingen hiervoor zijn dan ook dienovereenkomstig.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Dit kan via willem@vanderkooisportscars.nl of telefonisch via 030-4100490.

Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Recente nieuwsitems

Voorjaarsrit Lotus Club Holland
Lotus Ypres Day 2024
1 2 3 31