Vacature: werkplaatsreceptie

Ons team zoekt per direct een werkplaatsreceptionist(e).

Van der Kooi Sportscars is sinds 1996 importeur voor Nederland van de merken Lotus en Caterham. Werken voor deze prachtige merken is altijd bijzonder. Als receptionist(e) verricht je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken binnen onze organisatie efficiënt en soepel te laten verlopen.

Over het algemeen zien je werkzaamheden er als volgt uit:

  • Klanten (telefonisch) te woord staan;
  • Fungeren als aanspreekpunt;
  • Verzorging van de showroom;
  • Assistentie bij evenementen;
  • Klantvriendelijk en servicegericht advies geven;
  • Wereldwijd bestellen van auto-onderdelen;
  • Plannen, aanmaken, controleren en factureren van werkorders.

Ben jij de kandidaat?

Je spreekt de taal van de autotechnicus en kunt die praktisch vertalen naar onze klant. Je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving en je hebt oog voor detail. Van nature ben je klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, enige kennis van Duits is een pre. Je hebt affiniteit met auto’s en bij voorkeur ook ervaring binnen deze branche. Je bent fulltime beschikbaar en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat bieden wij?

Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek in de autobranche dan bij Van der Kooi Sportscars. In ons ambitieuze en gezellige team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Door onze platte organisatiestructuur krijg je veel verantwoordelijkheden en is geen dag hetzelfde. We bieden een zeer gevarieerde baan waarin alle aspecten van een werkplaatsreceptionist(e) aan bod komen. De vergoedingen hiervoor zijn dan ook dienovereenkomstig.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Dit kan via willem@vanderkooisportscars.nl of telefonisch via 030-4100490.

Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Recente nieuwsitems

Voorjaarsrit Lotus Club Holland
Lotus Ypres Day 2024
1 2 3 31