Zondag 20 september: Van der Kooi Rijvaardigheidstraining

Altijd al op een veilige manier de grens van jouw sportauto willen opzoeken? Van der Kooi Sportscars heeft hét event voor jou!

WAT IS HET

Op zondag 20 september van 09:00 – 16:30 organiseert Van der Kooi Sportscars een rijvaardigheidstraining op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad.  Je leert je auto in deze training echt goed kennen. Denk bijvoorbeeld aan het korter maken van de remweg, hoe te handelen als de auto uitbreekt en wat er gebeurd als je te snel de bocht in duikt.

Weten wat je moet doen tijdens een mogelijke noodsituatie op de weg kan niet alleen materiële, maar ook fysieke schade voorkomen.

Natuurlijk komt ook de bekende slalom wedstrijd aan bod, waarbij de snelste tijd op eeuwige roem mag rekenen. Als laatste worden er een aantal snelle rondes gereden op de kom-baan van het RDW Testcircuit. Een echte beleving om te ervaren hoe het voelt om met hoge snelheid onder een hoek van 60 graden te rijden!

WAT KOST HET

Deze hele dag fun en vaardigheid kost €275 incl. btw. Mocht je een passagier willen meenemen dan kan dat  voor €55 incl. btw.

WAAR KAN IK MIJ AANMELDEN

Iedereen met een geldig rijbewijs en een sportauto kan zich aanmelden via een e-mail naar info@vanderkooisportscars.nl. Aanmelden kan tot 31 augustus. Geef je naam, eventuele passagier(s) en het model en type auto door, dan ontvang je daarna meer informatie.

Deze dag kan alleen doorgang vinden bij minimaal 20 auto's.

Recente nieuwsitems

Lotus Type 132
Vacature: werkplaatsreceptie
Lotus Merchandise 2021/2022
1 2 3 22